Wat kun je verwachten algemeen

Wat kun je verwachten?

Een dag bij Meeting 4 You kunt u het best vergelijken met het bezoek aan een clubhuis. Als u binnenkomt wordt u welkom geheten door de organisatoren Spargo25 {Sm-ille} en AB_Gamer. Dit zijn luierliefhebbers en Adult Baby’s net als jou en zullen alles doen om het u naar jullie zin te maken.

Vervolgens hangt u uw jas op en ga je je eigen gang. Je kunt dit doen bij een van de lockers die momenteel nog niet aanwezig zijn. Je krijgt hiervoor een sleutel met nummer en een lotje met het nummer van jou sleutel. De sleutels kunnen in geleverd worden bij de kassa zo dat je niet de hele avond met deze sleutel moet rondlopen. Het is wel van belang dat je altijd je Telefoon in je kluisje legt. Ook smart watch met camera zijn niet toegestaan en moeten dan ook in de kluis. Je kunt aan het einde van de avond afrekenen als je nog extra hebt besteld. Neem eerst een kopje koffie of thee en gaandeweg raakt u in gesprek met de mensen om u heen. Sommige mensen dragen hun normale dagelijkse kleding, andere dragen babykleertjes, maar niemand zal u raar aankijken als u zich niet wilt omkleden. Dit hoeft namelijk helemaal niet. Zelfs het dragen van een luier is niet verplicht. U moet namelijk zelf beslissen of u dit wel of niet wilt doen, vooral een eerste keer is natuurlijk toch wel eng. Mensen in hun waarde laten is een van de uitgangspunten van Meeting 4 You.

Toch laten wij geen potte(n)kijkers toe. Wij willen een veilige omgeving bieden waarin iedereen zichzelf kan zijn zonder dat er gluurders aanwezig zijn. Mensen die dus geen affiniteit met ABDL hebben laten we niet binnen. Mensen die zich niet gedragen wijzen we de deur, desnoods met dwang. Veiligheid is ook een van de dingen waar Meeting 4 You voor staat.

Meeting 4 You is een club waar zowel mannen als vrouwen komen, er komen homo’s, hetero’s en biseksuelen, transgenders, travestieten en alle andere afscheidingen. We zijn dus een meeting die openstaat voor iedereen. Er zijn luiers aanwezig dit gaat via Big 4 Little. Dus heb je een bestelling die klaar staat kun je deze ook op halen op de meeting als je dat wenst. Geef dit dan wel even door. Ook zullen zij luiers en andere accessoires hebben die je kunt bekijken en passen. Er is een losse ruimte waar je je kunt verschonen. Er zal een groot Baby bed staan met spijlen die je om hoog en omlaag kunt doen. Je kunt hier op verschonen. Als je dit liever nog privé wil doen kun je dit op een van de toiletten doen. Bruine luiers zijn niet toegestaan dit om de locatie zo netjes mogelijk te houden en andere er niet mee lastig te vallen.

Op de gezamenlijke meeting ABDL is seks NIET toegestaan. Hou je hier ook aan en respecteer dit ook. Wij bieden een ruimte waar iedereen zichzelf kan zijn en zich kan ontplooien. Als iemand wil spelen, dan kan dat op de daarvoor ingerichte ruime speelhoek. Als iemand zijn/haar partner meeneemt kan iemand een spel spelen, maar alles gebeurt op basis van wederzijds respect en niets moet maar alles mag. Op een avond praten mensen over luiers, waar je ze het beste kan halen, welke plasticbroekjes het beste zijn maar ook over het weer, de vakantie van verleden jaar. Alles kan en mag. Vrijheid alom.