Eerste meeting van Meeting 4 You 28-5-2022

Info over deze meeting:

Tot aan de meeting dag kun je hier vinden wat we jullie willen gaan aanbieden op deze dag. We zullen deze pagina steeds weer update dus houd deze pagina goed in de gaten. Wij hopen dat we jullie een leuke beleving kunnen gaan bieden deze meeting. Als er op of aanmerkingen zijn vernemen we dit heel graag van je.

***Update***

We willen van deze dag een leuk feest maken. We hebben een klein dansvloertje en daar kan naar hartenlust worden gedanst. Ook hebben we een gedeelte om lekker te spelen. we hebben verschillende speelgoed met blokken en ook speelgoed van vroeger. Denk dat vele van jullie dit nog wel zulle herkennen.

We willen een zwembad neer zetten met ballenbak ballen.

Ook zal er een groot Baby bed met spijlen staan. Dit is de droom van elk kleintje om dat eens te ervaren. Helaas hebben we er maar een dus moet het wel om de beurt hihhi.

Spelletjes die je kunt spelen en kleurboeken met veel kleurtjes. Je kunt ook knutselen net wat je zelf het leukste vindt om te doen.

Big 4 little staat hier ook met hun producten in kleine greep uit de collectie. Je kunt ook je bestellingen op halen dn als dit kleine bestellingen betreft. Dit kun je contant of met pin betalen of je hebt betaald via de site is dat ook mogelijk.

Iedereen krijgt ook een kleine verassing van Big 4 little dus denk dat jullie dit heel leuk gaan vinden.

Voor de gene die een kaartje online bestellen of een account aan maken om aan te melden die krijgen in de loop naar de meeting een extra mailtje met wat vragen als jullie die in willen vullen krijgen we een goed beeld van de mensen die komen. Uiteraard mag dit helemaal anoniem dat is geen enkele probleem.

***Update***

Neem je abdl spullen mee war je niks meer mee doet. We houden ook een ruil markt. en er is een loterij. dus wie weet heb je nog wat leuks gewonnen ook.

Er zal in de loop van naar de meeting dag nog meer info volgen op dit gedeelte van de pagina.