Editie 2 Meeting Utrecht

Hallo allemaal,

Het is weer zo ver. We hebben een nieuwe meeting klaar staan op de zelfde locatie in Utrecht Zuid. Wij zijn op dit moment bezig om de website weer klaar te maken en zal komende zaterdag avond helemaal weer gereed zijn voor de tweede editie.

Dit gaat een speciale editie worden met veel verrassingen maar ook wordt dit het kinderfeestje van @Spargo25 (Te vinden op het abdlz form ) En Sm-ille ( op Fetlife ) op deze dag is deze kleine man jarig. Yeeey!!!

We gaan jullie weer verrassen met verschillende dingen maar die blijven nu nog een beetje geheim. Hou daar voor de website in de gaten van meeting 4 you.
Zo ook hier zullen in de aanloop naar de meeting update bij komen.

De datum is 26 november 2022 vanaf 16 uur.

We hebben er voor gezorgd dat we dit keer de twee zalen tot onze beschikking hebben. Dus de meeting zaal zal dit keer beneden zijn. In de zaal boven zullen we omkleedruimte hebben en ruimte om jullie tassen kwijt te kunnen. Dit keer zullen er ook kluisjes aanwezig zijn. De verschoon ruimte word ook boven gemaakt.
Big 4 Little zal er dan ook zijn weer met de shop.

Uiteraard is de ballen bak ook weer mee.
Voor de gene die de vorige keer zo blij waren met onze entertainment. Maaike is ook weer van de partij om ons allemaal weer van leuke entertainment te voorzien.

We hebben naar jullie allemaal geluisterd en hebben de tips mee genomen naar deze meeting. Dus gaan we er een knalfeest van maken.

Kaartjes kunnen vanaf zaterdag avond weer online worden gekocht.

Zaterdag avond volgt er een update hier, op FetLife en op de website van meeting 4 you.

Wij hopen jullie allemaal weet te mogen verwelkomen.

Voor nu een dikke knuffel , we hopen dat we met deze meeting weer jullie een mooi feest te mogen en kunnen bieden.

Zijn er al vragen stel ze gerust. Stuur dan een DM naar @Spargo25 of stuur een mail naar meeting@variationplay.eu